De Veldmaat Bruist!

0
2829

De Veldmaat Bruist van 25 t/m 28 juni. Primeur “Veldmaat City Race”

Na een vliegende start in 2014, is er door de vorig jaar nieuw opgerichte “ Stichting de Veldmaat Bruist” al weer veel werk verzet voor de organisatie van het Veldmaat Bruist weekend van dit jaar. Het programma is een stukje uitgebreider t.o.v. vorig jaar en zal nog nader bekend worden gemaakt via deze weg, de website en via facebook Hier alvast een klein overzicht:

Donderdag 25 juni: bedrijvenuurtje (voor genodigden)

Vrijdag 26 juni: feestavond met live muziek (Gratis entree)

Zaterdag 27 juni. Overdag vanaf 10:00 uur staat geheel in het teken van de kinderen. Er zijn veel  activiteiten in en rondom de tent waaraan GRATIS deelgenomen kan worden, waaronder:

  • Rommelmarkt
  • Parcours (in de tent)
  • Workshop Graffiti
  • Handboog schieten
  • Schmink
  • Springkussens en nog veel meer.

 

Vanaf 2 uur is er in de tent een play back show waarvoor je je kunt opgeven via onze website.www.develdmaatbruist.nl

Zaterdagavond is er muziek in de tent verzorgd door Teatro Pro en een DJ. (Gratis entree)

Zondag 28 juni is er vanaf 12 uur de traditionele zeskamp. Ook vanaf 12 uur en een primeur dit jaar is een nieuw evenement genaamd de “VELDMAAT CITY RACE”. Dit is een zeepkistrace waarbij in drie leeftijdscategorieën meegedaan kan worden. De bedoeling is om met een zelfgemaakt voertuig (zeepkist), zonder  enige vorm van aandrijving vanaf een ca 3.5 meter hoge helling een parcours af te leggen en daarbij zo ver- of zo snel mogelijk te finishen. Daarbij wordt natuurlijk ook de originaliteit van het voertuig/team erg op prijs gesteld. Wil je hieraan meedoen dan kun je je opgeven via onze website www.develdmaatbruist.nl Hier staat ook het reglement.

De zondag zal worden afgesloten met live muziek in de tent.

 

De entree en deelname is zoals gebruikelijk het gehele weekend gratis.

.