Hemelvaartsdag, donderdag 30 mei 2019 om 08.00 uur op de Greune

0
1722
Dauwtrappersmis

Voor de 26e keer is er op Hemelvaartsdag,  op donderdag 30 mei om ’s morgens om 08.00 uur een dauwtrappersmis op het Bon Boys complex “De Greune”  Voorganger is Pastor Willy Rekveld. Het Franciscuskoor zal haar medewerking verlenen. De viering zal altijd doorgaan. Bij slecht weer wijken wij uit naar de Bonifatiouskerk. De organisatie is in handen van de H.H. Bonifatius en Gezellen.

Ontbijt: Na afloop van de viering krijgt iedereen een ontbijt aangeboden door de ondernemers van de Veldmaat. De gastheer is even als andere jaren de s.v. Bon Boys. De dauwtrappersmis is toegankelijk voor alle parochianen van de Franciscusparochie en daar buiten. Verder aansluitende activiteiten op het voetbalterrein.

Let op! Opgave: In verband met het ontbijt willen we graag weten hoeveel mensen we kunnen verwachten. U kunt zich hiervoor opgeven door middel van een formulier dat naar invullen is in te leveren bij Plus Leusink Veldmaat bij afdeling: Klantenservice.

Opgave formulier: Opgave formulier voor ontbijt Veldmaat

Fietstocht: Na afloop van het ontbijt kan er gefietst worden. De organisatie van de fietstocht is in handen van de vriendenkring van de Bon Boys.

Dit jaar is dit de enige Eucharistieviering in onze Franciscusparochie.