Kerstshow in de Veldmaat op 21 december 2018

0
2455
Kerstsfeer in de Bonifatiuskerk

De kostuums hangen reeds gewassen en gestreken klaar. De laatste repetities zijn in volle gang en het professionele licht en geluid is geregeld. De twee vocalisten Mathanja Kornelissen en Rutger de Vries presenteren ‘Kerst in de Veldmaat’. Een groots Kerstconcert op vrijdagavond 21 december 2018 om 20:15 uur in de Bonifatiuskerk te Haaksbergen.
Het belooft een enerverende en afwisselende avond te worden met muziek van pop tot klassiek. Mathanja en Rutger zijn geen onbekenden in de regio en hebben de afgelopen decennia vele producties voor hun rekening genomen. Als solist hebben zowel Rutger als Mathanja veel samengewerkt met verschillende koren, musical- en andere theatergezelschappen in het land. Mathanja neemt veel hoofdrollen in operette- en musicalproducties voor haar rekening terwijl Rutger vooral bekend is als winnaar van de tv-serie Una Voce Particolare en als solist van de Music Show Scotland. Een show waarmee hij elke maand in een ander Europees land optreedt. Naast Rutger doet ook Mathanja mee aan de eindejaarsschow van de Music Show Scotland op 29 december 2018 in de reeds bijna uitverkochte Gelredome in Arnhem.
‘Kerst in de Veldmaat’ belooft een show te worden voor elk wat wils. Naast Mathanja en Rutger zullen ook de koren ‘Mixx’ uit Hengevelde o.l.v. Sander Fox en ‘Second Edition’ uit Lichtenvoord o.l.v. Esther Gotink acte de présence geven. Fluitiste Margo Deterd Oude Weme en de pianisten Emiel Semmekrot en Sander Fox zorgen voor de muzikale omlijsting. Het geheel wordt gecomplementeerd door de prachtige dans van MiDanza én een echte Schotse piper. De presentatie is in handen van Jeroen Brittijn.

Kaarten zijn te koop bij DA Drogisterij Parfumerie ‘De Veldmaat’ in Haaksbergen en via info@rutgerdevries.com