Ontmoetingspark “De Greune”

0
2693
Ontmoetingspark De Greune

Het ‘Ontmoetingspark De Greune’ gaat een nieuwe fase in.

Een aantal jaren nu zetten betrokken mensen van TVV, Noaberpoort, Stormvogels, het basis- en voortgezet onderwijs, SV Bon Boys en Smallsteps zich in om een omgeving te realiseren waar mensen elkaar kunnen ontmoeten, zich kunnen ontwikkelen, plezier kunnen hebben en ook kunnen presteren. Ofwel, een plek waar je van 0 tot 80+ kunt vertoeven.

Een toegangspoort is inmiddels in gebruik genomen, op het 2e kunstgrasveld wordt al lekker gevoetbald en de padelbaan en het multibeachcourt worden in 2019 gerealiseerd. Ondertussen zijn er constructieve gesprekken met zowel gemeente, de provincie Overijssel en een bedrijf van het bedrijvenpark, waar we concreet praten over de ondersteuning om een beleefspeeltuin, een beweegroute, een wandelpad en een koffiecorner te realiseren. We streven ernaar om deze zaken in 2019 en 2020 te realiseren. Belangrijke voorwaarden zijn, dat (de onderdelen op) het park veilig en goed te onderhouden zijn.

Iedereen is van harte welkom op het park. Dat geldt zeker voor de bewoners van de omliggende wijken en medewerkers van de bedrijven van het bedrijvenpark Stepelo. Kom gerust eens kijken en waar mogelijk zelf meewerken als u daar belangstelling voor heeft. We houden u graag op de hoogte en zullen bij activiteiten graag belangstellenden uitnodigen. Binnenkort kunt u zich aanmelden voor een (on-)regelmatig verschijnende nieuwsbrief die ook op de website van de stichting te lezen zal zijn.

Wij zijn blij met deze ontwikkelingen en weten ook dat we dit niet alleen kunnen. Ben je geïnteresseerd en wil je bijdragen dan kun je dat aangeven op www.ontmoetingsparkdegreune.nl. Je kunt daar ook terecht als je vragen of opmerkingen hebt. Op naar een plek waar je kunt spelen, sporten, kaarten, genieten, presteren, ontmoeten en zo kunnen we nog wel even doorgaan…! Mis je mensen in de uitnodiging, stuur je de mail dan even door.

Namens bestuur Stichting Ontmoetingspark De Greune,

Miriam van der Heide, Leon Klaczynski en Richard Migchielsen