Hij komt, hij komt ………… die lieve, goede Sint. Dit jaar komt hij met zijn vrolijke pieten weer in Haaksbergen met de Stoomtrein.
De Stoomtrein met daarin de Sint en zijn Pieten arriveert om 14.00 op station Museum Buurtspoorweg. Daar wachten burgemeester Kok, de Haaksbergse Harmonie en heel veel kinderen en ouders hen op voor een warm welkom in Haaksbergen.

Sinterklaas komt ook dit jaar weer naar de Veldmaat. 

In de Veldmaat begint om 15.30 uur het grote kinderfeest.

Net als vorig jaar komt Kareltje de Kok (bekend van avonturenpark Hellendoorn) de kinderen opwarmen voor de komst van Sinterklaas. Lekker dansen en springen op de aller leukste Sinterklaashits. Grappen en grollen komen natuurlijk ook voorbij.

Intocht Sinterklaas

Om 16.00 uur worden Sinterklaas en zijn pieten verwacht. Ruud Molenkamp zal namens de Veldmaat Sinterklaas en de Burgemeester welkom heten in de Veldmaat. Zoals voorgaande jaren verwachten de 40 ondernemers van de Veldmaat weer een groot gezellig kinderfeest. Wij willen hierbij de kinderen en uiteraard ook de ouders, verzorgers, opa’s en oma’s uitnodigen om er samen een groot feest van te maken. Het is op de parkeerplaats bij Plus Leusink in de Veldmaat.

Kleurplaten

Om al in de stemming te komen, kunnen alle kinderen bij de Veldmaatse winkeliers een leuke kleurplaat ophalen en weer inleveren. Bij inleveren ligt er een klein presentje klaar.