Graag nodigen we je uit voor de inspiratieavond ‘Waar haalt de Veldmaat de energie vandaan’ op donderdag 20 september 2018, in de pastorie van de Bonifatiuskerk. Deze avond inventariseren we kansen en mogelijkheden voor energie in de kern Haaksbergen. Wat voor type pro¬jecten zijn er mogelijk? En kan het gezamenlijk opgepakt worden? Heb je ideeën? Laat van je horen en deel ze met anderen uit de buurt.

Mooie voorbeelden zijn de zonnepanelen die links en rechts op de daken verschijnen of de mensen die overschakelen op pelletkachels en/of mensen die hun huis extra isoleren. We dagen u uit om samen te kijken wat er op energiegebied nog meer nodig is om zelfvoorzienend te worden en hoe dat samen opgepakt te worden. Op deze avond wordt vanuit verschillende ondersteunende partijen tijdens interactieve sessies toelichting gegeven hoe je samen met de buren aan de slag kunt gaan, wat een postcoderoos inhoudt en waar je op moet letten bij een zonnepanelenveld. Grote en kleine dromen, eenmalige acties of projecten voor de lange termijn, elk idee is welkom op deze avond. Haaksbergen gaat ervoor om in 2050 energieneutraal te zijn! Doet u mee?!

Deze avond volgt op een serie avonden voor de inwoners van Buurse en St. Isidorishoeve en is uitdrukkelijk bedoeld voor inwoners van de wijk Veldmaat (en haar buitengebied).

Tijd: 20.00-22.00 uur
Datum: donderdagavond 20 september 2018
Locatie: pastorie van de Bonifatiuskerk aan de Veldmaterstraat 61https://www.natuurenmilieuoverijssel.nl